Ceai de Chimen
Forma prezentare: 100g
Cod produs: 111293
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Intern:
Pulberea cu administrare sublinguală - planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriță de 3-4 ori pe zi. Pulberea se ţine sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
Maceratul la rece - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă (o cană), se menţine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menţine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
În cazul administrării îndelungate la fiecare 6 săptămâni se fac 10 zile de pauză.
Intern:
Pulberea cu administrează sublinguală – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10 minute, după care se înghite cu apă.
Maceratul la rece – se prepară dintr- o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administreză 2-3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.
Infuzia – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.
Extern
-pentru menţinerea condiţiei normale a părului, unghiilor şi pielii se fac spălături cu maceratul sau cu infuzia de plantă.
În cazul administrării îndelungate la fiecare 6 săptămâni se fac 10 zile de pauză.